Welkom
MKS
Geschiedenis
Trofee
Exposities
Activiteiten
Leden
Contactachtergrondlogo
 
    


Schipper/organisator  
   
Buitenschilderen 2016

Zaterdag 13 augustus was het zover. Verwachting mooi weer en we gaan varen met de sloep van Hendrik en schilderen in Oud Zuilen.
We worden hartelijk ontvangen door Hendrik en Miriam van Haren met koffie. Daarna gaan onze schilderspullen in de boot  en stappen ook zelf in. Eerst varen we een stukje door Maarssen, om vervolgens koers te zetten naar Oud Zuilen. Daar worden we zeer gastvrij onthaald door vrienden van Hendrik, Cor en Carla Dorrestein met alweer koffie en iets lekkers.
Hierna zoeken we een mooi plekje om te schilderen., in de tuin van Cor, achter het kerkje en in het park aan de overkant van de Vecht.
Al snel is het lunchtijd. Ook nu weer worden we verwend door Carla met diverse soorten drinken bij de zelf meegenomen lunch.
Tot 15.00 uur schilderen we en de meeste schilderijen zijn een heel eind klaar. Na afscheid genomen te hebben van Cor en Carla varen we terug naar Hendrik en Miriam met Jan als schipper.
We worden nu verwend met een hapje en een drankje en bekijken nog eens de resultaten van deze dag. Het was lekker weer en hebben genoten van een prachtige dag buiten schilderen.

Hieronder een fotoverslag van de dag en de resultaten.
Varen, heen en weer


Koffie, koffie, koffie en wijn,
Maarssen, Oud Zuilen, Oud Zuilen, Maarssen
     
           
     

     


Tussendoor nog schilderen in Oud Zuilen
Resultaten van een zeer geslaagde dag

          
           
Elle, Lia, Ellen, Bert, Hendrik, Jan, Marloes, Wim, Hans, Marja


foto's gemaakt door Wilma, Bert en Carla Dorrestein  

retour activiteiten